Отборите на Еквадор и Сенегал играят при резултат 1:2 в мач

...
Отборите на Еквадор и Сенегал играят при резултат 1:2 в мач
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Еквадор - Сенегал 1:2, Кулибали бележи

Отборите на Еквадор и Сенегал играят при резултат 1:2 в мач от група А на Световното състезание по футбол.

Първата обстановка в мача пристигна още в 3-та минута, когато Идриса Гей от Сенегал получи страховит пас в наказателното поле, след който полузащитникът опита мощен удар, само че той мина около дясната греда на Галиндез. Булайе Диа получи необикновено подаване малко по-късно, а нападателят съумя да се измъкне от отбраната и да стреля в далечния ъгъл на стража на Еквадор, само че топката профуча около дясната греда и излезна в навън.

В 12-та минута Илиман Ндиайе от Сенегал опита шанса си от отдалеченост, само че ударът му мина високо над вратата. Исмаила Сар се пребори добре за топката в 24-та минута и направи прекрасен независим пробив, навлизайки в наказателното поле, отправяйки удар с десния крайник, само че след получилия се рикошет, последва единствено корнер за Сенегал. В 37-та минута Пате Сис бе открит в пеналтерията след центриране от директен свободен удар, само че ударът му мина над напречната греда на Еквадор.

В 43-та минута Исмаила Сар бе фаулиран в наказателното поле и френският арбитър Клеман Тюрпен не се поколеба да отсъди дузпа за Сенегал. Именно крилото се нагърби с осъществяването и съумя технично да означи в левия ъгъл на Галиндез, който не съумя да помръдне.

Хосе Сифуентес опита удар от разстояние в 49-та минута, който бе прецизен, само че не затрудни Едуар Менди, който умерено улови топката. Еквадор извърши страховит ъглов удар в 68-та минута, при който топката бе отклонена на първа греда и тя стигна до Мойсес Кайседо, който съумя на празна врата да изравни резултата.

В 70-та минута Калиду Кулибали доближи до отбита топка, след нескопосана изява в отбраната на Еквадор, и съумя с презицен удар с десния крайник още веднъж да даде преднина на Сенегал.

Малко след това Гонсало Плата овладя добре в наказателното поле и опита мощен удар, само че Едуар Менди бе съвършено позициониран и съумя да избави.

 

Стартови сформира:

Еквадор:  1. Ернан Галиндес, 7. Первис Еступинан, 3. Пиеро Инкапие, 2. Феликс Торес, 17. Анхело Пресиадо, 8. Карлос Груесо, 21. Алън Франко, 23. Мойсес Кайседо, 19. Гонсало Плата, 13. Енер Валенсия, 11. Майкъл Естрада

Треньор:  Густаво Алфаро

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР